apprendre une langue
apprendre une langue
ApplicationsBabbel Lifetime Pris | Babbel livstidspris | Erbjudande

Babbel Lifetime Pris | Babbel livstidspris | Erbjudande

Med Babbel Lifetime kan det vara intellektuellt stimulerande och roligt att lära sig ett nytt språk. När du använder metoder som de i Babbel-appen får du ut mesta möjliga av din tid och kan passa in språkinlärningen i ditt hektiska liv.

Lär dig ett nytt språk samtidigt som du får rabatt på Babbels livstidsabonnemang.

Babbel livstidspris

Pris för livstidsabonnemang av Babbel

Med tusentals sålda enheter kan nya användare få Babbel Lifetime Price, inklusive alla 14 språk. Babbel pris :

Spara upp till 60% med detta erbjudande
Babbel för livet pris

* Prenumerationer förnyas automatiskt. Du kan när som helst avbryta automatisk förnyelse.

Babbel for life kampanjkod :

60 % rabatt med denna kampanjkod :

Denna kampanjkod krävs.

Med Babbels livstidsabonnemang kan du lära dig ett nytt språk när du känner för att öva.

Förbättra dig i år med Babbel Lifetime, förstå en ny kultur, upptäck och lär dig ett nytt språk.

Kampanj för Babbels livstidserbjudande

Babbels livstidserbjudande kostar mellan 199,99 € och 299,99 € beroende på rabatter och kampanjer. ( med tillgång till alla språk, för alltid! )

Babbel Lifetime Pris

Babbels livstidskampanj

Babbels kampanj ger dig tillgång till över 10 000 timmars språkinlärning på dator och mobil, och du är inte begränsad till ett visst antal enheter, vilket gör det till ett utmärkt alternativ för alla som vill utöka sina språkkunskaper.

Babbels livstidsutmärkelse

Lär dig ett nytt språk samtidigt som du får rabatt på Babbel Lifetime Prize nu.

Varför välja Babbel Lifetime?

Med Babbels prenumeration på alla språk kan du lära dig vilket språk som helst när du behöver och var du än är med livstids åtkomst. Lektionerna är korta, vilket gör det enkelt att lära sig på 10 eller 15 minuters övning. Programmet har utmärkt taligenkänning, vilket kan hjälpa dig med ditt uttal.

Babbel hjälper miljontals människor att tala och förstå ett nytt språk snabbt och säkert. Efter bara en månads inlärning kommer du att kunna prata säkert om praktiska ämnen som transport, restauranger, shopping, att ta sig runt, få vänner och mycket mer!

Babbel livstidspris

När du har valt det språk du vill lära dig kan du börja med att följa korta lektioner på 10 minuter som fokuserar på specifika konversationsfärdigheter. Varje lektion leds av en modersmålstalare av ditt nya språk.

Med 14 språk och över 10 000 timmars innehåll vill Babbels språkinlärningsprogram vara den kortaste vägen till riktiga konversationer. Babbel har utsetts till en av de bästa språkinlärningsapparna av vår webbplats.

Livstids prenumeration på Babbel

Med Babbels livstidsabonnemang kan användarna lära sig i sin egen takt med hjälp av de expertundervisningsmetoder som finns tillgängliga.

Babbel livstid

Att ha Babbel livet ut innebär att du kan fördjupa dina kunskaper eller lära dig ytterligare ett språk när som helst – för alltid.

Babbel livstid alla språk

Babbels livstidsabonnemang inkluderar följande språk: spanska, tyska, italienska, franska, portugisiska, svenska, turkiska, nederländska, polska, indonesiska, norska, danska, ryska och engelska. Med Babbels livstidserbjudande kan du lära dig dem alla i din egen takt, Babbels livstid.

Om du vill lära dig ett nytt språk i onlinekurser är Babbel Live en annan lösning. Det är ett innovativt sätt att erbjuda deltagarna ett interaktivt, virtuellt klassrum. Det finns plats för upp till sex elever « se priser för Babbel Live ».

À découvrir